Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Bonnie and Clyde» fra Skien på rømmen

SKIEN (Dagbladet): For to år siden hadde ekteparet fra Skien sex midt i byen foran en stor tilskuermasse. Nå jages de lokale «Bonnie and Clyde» av politiet etter to tilfeller av trusler med våpen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sønnen til en kjent person i folkemusikkmiljøet skal være en av dem som er truet.

- Ingen er pågrepet, men jeg kan bekrefte at to er siktet for trusler med våpen, sier politiadvokat Jon H. Borgen i Telemark.

Han vil ikke bekrefte Dagbladets opplysninger om at de to også tok med flere våpen i det ene trusseltilfellet. Det skal være kvinnens fortid som har brakt ekteparet ut på våpenturneen, ifølge informerte kilder. Men dette vil ikke politiadvokat Borgen uttale seg om.

- Vi avventer en pågripelse og avhør av de to.

Flere væpnede politipatruljer har vært med i jakten i Midt-Telemark, men den direkte væpnede aksjonen er nå avbrutt uten resultat. Politiet tror, etter det Dagbladet forstår, at det bare er et tidsspørsmål før de to blir tatt. Det foregår omfattende spaning etter de ettersøkte.

Kniv og skytevåpen

Ekteparet skal ha truet en person både med kniv og skytevåpen midt på natta i Nome i Telemark. Herfra skal det ha blitt tatt en rekke våpen.

- Jeg ønsker ikke å si noe om saken nå, sier fornærmede til Dagbladet.

I en annen kommune i Telemark skal det ha blitt framsatt pengekrav mot sønnen til en kjent person i musikkbransjen. Familien skal ha flyktet hjemmefra natt til i går etter råd fra politiet.

Paret politiet jakter på skal ha tilknytning til narkotikamiljøet i Telemark, men er ikke kjent som storkriminelle. Organisering av et innbrudd i en butikk i Skien står på deres merittliste.

Samleieshow

Ekteparet ble lokale kjendiser da de i august 1999 hadde sex åpenlyst midt i Skien sentrum - på Dizzie Tunes' plass. Det skjedde etter en fuktig firmafest. Folk stimlet til for å se på. Opptrinnet kostet ekteparet bøter på omkring 10 000 kroner.

Seinere har de endt i retten for en rekke forhold, men ikke for alvorlig voldskriminalitet. Seint i går kveld sto politiet uten konkrete spor etter de siktede.

Hele Norges coronakart