Bono stoppet svenskene

Bono satte egenhendig opp en veisperring for å stoppe svensk presse, som fulgte ham i Gøteborg i helga. Etter gårsdagens konsert i København var Bono så sliten at han utsatte avreisen til Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Likevel landet U2-guttas private jet, med den småkryptiske betegnelsen RYN 511, på Gardermoen klokka 01.20 i natt. Utenfor ventet to Mercedes-limousiner type 400 SEL og to busser klare til å frakte gutta til Grand Hotel i Oslo.

Men det var bare trommeslageren, Larry Mullen jr., som steg ut av flyet med sitt 16-manns følge.

Resten av superbandet var for slitne til å begi seg ut på flyreise i natt. De måtte hvile etter København-konserten og ankommer derfor Oslo senere.

«Alt var forstørret of forstærket, da U2 i går gav koncert for 45000 begejstrede tilskuere. En multimedie-cocktail, hvor øjet fikk mindst lige meget som ørene» , skriver Berlingske Tidende om gårsdagens konsert i dagens utgave.

Viste V-tegn

Dagen før konserten i København, søndag, tok imidlertid to-barnspappaen Bono et uventet ekstranummer: Han lekte katt og mus med svenske pressefolk i Gøteborgs gater.

Bono & co hadde planlagt en tur ut i skjærgården utenfor Gøteborg søndag ettermiddag, men det sprakk dessverre helt for de irske gutta. I stedet ble det en dag med møter med bransjefolk og diskusjoner om en kommende singel og video.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer