Bonus-bombe fra SAS

SAS har ikke annonsert for denne bonus-bomben: Investerer du og en venn 7500 kroner hver i en flyreise som en av dere gjennomfører på en ukes tid, får dere neste år fem tur-retur-reiser for to til alle verdenshjørner. Totalverdi inntil 80000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

og REMI LAAKSO

Tilbudet heter «Fly with five». Du må fly en enkeltreise med hvert av selskapene SAS, Lufthansa, United Airlines, Air Canada og THAI i Star Alliance.

- Mulighetene er enorme, sier informasjonsdirektør Simen Revold i SAS.

Du må reise snart - bonusen kan bare opptjenes fram til 15. desember. Deretter har du fem tur-retur-reiser for to på nettet til fem selskapene - i praksis cirka 600 destinasjoner i 100 land over hele kloden.
SAS sendte informasjon om pangtilbudet ut til 1,3 millioner EuroBonus-medlemmer i august. Og på Internett-sidene til SAS har de informert om kampanjen.

Mye å vinne

Alle kan bli EuroBonus-medlemmer på et øyeblikk.

- Det er et meget godt tilbud, innrømmer Simen Revold når Dagbladet konfronterer ham med muligheten for å tjene inn bonusen på en billig og rask måte.

Eksemplet på bonusopptjening og bonusbruk som Dagbladet har fått fra Oslo Reisesenter, viser at du ved å fly for 15536 kroner kan få tilbake billetter til en verdi av 80000 kroner.

Da ligger verden for dine og dine nærmestes føtter i 1998 og begynnelsen av 1999.

Enkle regler

- Tilbudet er beregnet på folk flest. Det som begrenser det noe, er at det dessverre ikke er mange som kan ta seg tid til å gjennomføre de fem flyreisene, sier Simen Revold.

Fra tidlig 1998 til 1. mai 1999 kan du bruke reisegevinsten du har tjent opp på de mest eksotiske eller alminnelige reisemål verden over.

Om du tar ut bonusreisene på de aller mest fjerne reisemålene, får du en stor gevinst på tida og pengene du har brukt på å tjene opp bonusen.

Nær og fjern

Fordelen er åpenbart størst med bonusreisene på SAS og Lufthansa, siden begge selskapene har landinger i Norge.

For de tre andre selskapene er flyplassene i Stockholm, København, Frankfurt og London blant de mest aktuelle påstigningsstedene for norske bonus-smartinger.

- Det er en viktig presisering, sier Simen Revold.

Men det er fullt mulig å ta seg til disse byene for en rimelig penge - med både fly, tog, båt og bil. Her gjelder det bare å finne den mest hensiktsmessige reisemåten når bonusen skal tas ut.

Du må selv ta kontakt med SAS EuroBonus eller hente reglene på nettadressen www.sas.se for detaljene. Reglene er ganske enkle, men det får sviende konsekvenser om du eller reisebyrået misforstår dem.

TIPS: Går du opp noen tusen i investering, sparer du både tid og overnattingsutgifter. Sett et kreativt reisebyrå på jobben.