Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Bør ikke straffes

HOLMESTRAND/OSLO (Dagbladet.no): - Uansett hva hun har gjort, bør hun ikke straffes, sier forsvareren til den drapssiktede datteren. Politiet ber om 8 ukers varetekt etter knivdrapet på 66-åringen. Fengslingsmøtene i Holmestrand pågår ennå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Datteren som er siktet for forsettlig drap, stilte i Holmestrand herredsrett klokka 13. Like før klokka 14.30 snakket Dagbladet.no med Vidar Borgersen som forsvarer kvinnen.

- Det er uklart for henne hva hun har gjort og ikke gjort. Men uansett hva hun har gjort, bør hun ikke straffes, sier Borgersen.

Politiet ber om åtte ukers varetektsfengsel, mens Borgersen mener to uker er nok.

Etter at begge døtrene og ekskona til den avdøde 66-åringen har vært inne i rettssalen, vil retten avgi sin varetekts-kjennelse.

Etter planen skulle det være en pressekonferanse på Horten politistasjon klokka 17, men den er foreløpig utsatt.

Moren til den drapssiktede kvinnen ble i ettermiddag løslatt, men siktelsen mot henne opprettholdes.

Drapet skjedde natt til søndag. Den ene dattera er siktet for forsettlig drap. De to andre for medvirkning til legemsbeskadigelse med kniv. 66-åringen ble ifølge politiet knivstukket i halsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media