- Bør jeg gå helt bananas?

John McCain har reserveplanen klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) John McCain er en mangesidig mann. Han har kompiser som er barskere enn dine, en noe korttenkt bror, han mistenkes for å være lur, han kan være stor i kjeften, men kan også innimellom kalles litt pjuskete.

Og jaggu kan ikke mannen være morsom også, kan nyhetsbyrået AP fortelle. Det viste nemlig mannen da han da han tok mot til seg og stilte opp for satirikerne i Saturday Night Live, hvor han blant annet lanserte to alternative strategier - i fall skattelette, ishockey, krig og fred og sånn ikke er nok til å overbevise bermen.

Videoen ser du her.

- Kan gå amok

- Jeg kan forsøke en strategi som kalles «omvendt maverick», foreslo McCain, og spilte på «maverick»-kallenavnet han har fått for sin vilje til å operere på tvers av partigrensene.

- Den går ut på at jeg gjør absolutt alt alle forteller meg hele tiden, flirte McCain.

- Eventuelt kan jeg kjøre på «double maverick»-strategien. Da går jeg helt bananas og skremmer vettet av alle som kommer i min vei, foreslo den frittalende presidentkandidaten. 

Fruen med på moroa

VILL OG GAL: Ikke bare vil han bli president. Nå vil han du skal le av ham også. Foto: Kiichiro Sato/AP/SCANPIX
VILL OG GAL: Ikke bare vil han bli president. Nå vil han du skal le av ham også. Foto: Kiichiro Sato/AP/SCANPIX Vis mer

Tidligere i programmet hadde McCain og Sarah Palins sjefsparodiker Tina Fey
frustrert konstatert at de ikke kunne matche Barack Obamas massive reklamestunt, som tok opp en halv time av amerikanernes kvalitetstid tidligere denne uken.

I stedet, innså McCain, måtte han selge kampanjeeffekter på shoppingkanalen QVC.

Kona, mangemillionæren Cincy McCain, tro til med en kjapp annonse av «McCain Fine-Gold» sølvtøy - et aldri så søtt ordspill på Wisconsins demokratiske senator Russ Feingold.

- Bør jeg gå helt bananas?