Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bør trekke seg

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


•
Et av de mer pikante innslag i SAS-bråket, er opplysningen om at Anitra Steen, som er gift med svenskenes statsminister, Göran Persson, sitter i konsernstyret i SAS. Stortingsrepresentant Ivar Kristiansen (H), krever at Anitra Steen trekker seg. Han synes det er meget uheldig at Sveriges statsminister har en forlenget familiearm inn i SAS-styret og peker på at noe tilsvarende ville vært utenkelig i Norge. Også Tormod Hermansen, som har førstehånds praktisk erfaring i nærstrid med svenskene fra forsøket på å fusjonere Telenor og Telia, synes det er delikat og merkelig at Steen sitter i SAS-styret.

• Anitra Steen har norsk mor og er slik sett et særdeles vellykket resultat av norsk-svensk samarbeid. Men vi er enig i at hennes ekteskap med Persson er egnet til å skape tvil om hennes uavhengighet i et styre hvor alle store beslutninger blir veid på politisk og nasjonal gullvekt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling