AVSLØRINGER: Tenåringsdatteren til New Yorks påtroppende borgermester avslørte julaften at hun har røykt hasj og drukket alkohol mens hun var mindreårig. Foto: Youtube / Chiara de Blasio
AVSLØRINGER: Tenåringsdatteren til New Yorks påtroppende borgermester avslørte julaften at hun har røykt hasj og drukket alkohol mens hun var mindreårig. Foto: Youtube / Chiara de BlasioVis mer

Borgemesterdatter avslører narkotika- og alkoholmisbruk på YouTube

Faren overtar som borgermester 1. januar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tenåringsdatteren til New Yorks påtroppende borgermester avslørte julaften at hun har røykt hasj og drukket alkohol mens hun var mindreårig.

19 år gamle Chiara de Blasio innrømmer dette i et fem minutter langt videoklipp lagt ut på YouTube. Her innrømmer hun også at hun har lidd av klinisk depresjon. Videoen er profesjonelt laget og ble sendt på epost til et utvalg journalister av hennes far, Bill de Blasio.

Demokraten Bill de Blasio overtar som borgermester i New York 1. januar.

Ifølge 19-åringen selv har hun nå vunnet kampen både mot alkoholen og narkotikaen, og hun takker sin terapeut og sin mor og far for det.

- Å bli edru er ikke lett, virkelig ikke. Det er det vanskeligste jeg har gjort, men det var verdt det, sier hun i videoklippet.

I videoen oppfordrer hun alle unge med alkohol- eller narkotikaproblemer om å søke hjelp.

(NTB)