Borri: «Tre kriger senere er det ingen som er i tvil her lenger: Hamas er Israels beste allierte»

Gazas mørke natt.

SMIL: Kostymekledde palestinere underholder barn på Gazastripen. I bakgrunnen et hus som ble ødelagt under krigen i fjor sommer. En stor andel  av barna orådene som ble hardets rammet avkrigen sliter med mareritt, sengevæting og andre tegn på traume. Bildet er tatt tidliger ei juli.Foto: REUTERS/Mohammed Salem/ NTB Scanpix
SMIL: Kostymekledde palestinere underholder barn på Gazastripen. I bakgrunnen et hus som ble ødelagt under krigen i fjor sommer. En stor andel av barna orådene som ble hardets rammet avkrigen sliter med mareritt, sengevæting og andre tegn på traume. Bildet er tatt tidliger ei juli.Foto: REUTERS/Mohammed Salem/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GAZA: Det nytter ikke å fortelle ham at jeg ikke er muslim. At jeg ikke engang er palestinsk. Eller at jeg uansett har fått tyfoidfeber igjen, jeg er syk, så Koranen gir meg lov til å bryte Ramadanfasten.

Det nytter ikke, faktisk, å fortelle ham noen ting, for Hamas-politimannen som har anklaget meg for å ha en flaske vann i vesken min og anholdt meg i tre timer, har verken uniform eller skilt.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer