Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Børs(e)laget

Norske finansfolk bruker jaktferien til å bygge relasjoner og skaffe seg nye kontakter. Her er næringslivets jaktlag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Christen Sveaas

Mangemillionær Christen Sveaas er ivrig elgjeger, og deltar gjerne i jakta på Kistefoss sin 50000 mål store eiendom i Nordre Land i Oppland. Sveaas har representasjonsbolig med eget slakteri på tomta.

Kong Harald

Kong Harald skal i år jakte ryper både i Åre i Sverige og ved prinsehytta i Sikkilsdalen. Kongen har også tidligere år deltatt på elgjakt i Sikkilsdalen, samt fasanjakt på Otto Grieg Tidemands slott i Skåne i Sverige.

Engebret Fekene

Investor Fekene er en av norsk næringslivs ivrigste jegere. Tidligere i år var han på jakt i Afrika. Nå venter hjortejakt på Vestlandet, elgjakt i Telemark, bjørnejakt i Sverige og storfugljakt på Finnskogen.

Ola Mæle

Ifølge nære forretningspartnere har Mæle kuttet arbeidsmengden drastisk for å rekke både rådyrjakt, hjortejakt og storfugljakt. Mæle jakter sammen med Engebret Fekene denne høsten.

Stein Erik Hagen

Rimi-Hagen har sitt eget jaktslott i Hallingdal. I disse dager jakter han ryper sammen med kongen, Gerhard Heiberg og Otto Grieg Tidemand i de svenske skoger.

Erik Bøhler

Administrerende direktør Erik Bøhler er tidligere jaktkamerat av Stein Erik Hagen. En travel Bøhler unner seg bare noen korte dager med rypejakt på hytta i år.

Johan H. Andresen sr.

Tobakkskongen har vært medlem av ærverdige Christiania Jægerklub siden 1956. Sønnen er medlem av samme forening.

Morten Bergesen

Skipsreder Morten Bergesen ble i fjor tatt opp i Christiania Jægerklub. Også i år har han satt av noen dager til rypejakta.

Gerhard Heiberg

Heiberg som er en av Norges ivrigste jegere, har sitt eget jaktvilla i Spania.

Hermann Løvenskiold

Løvenskiold har vært medlem i Christiania Jægerklub i en årrekke, og har tradisjon for å be med seg venner og bekjente på elgjakt i Skien.