Børsene i Kina fortsetter å stupe

Ny nedgang.

NY NEDGANG: Verdiene av aksjene på de kinesiske storbørsene i Shanghai og Shenzhen fortsatte å falle kraftig dagen etter den største nedgangen på åtte år. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix
NY NEDGANG: Verdiene av aksjene på de kinesiske storbørsene i Shanghai og Shenzhen fortsatte å falle kraftig dagen etter den største nedgangen på åtte år. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Verdiene av aksjene på de kinesiske storbørsene i Shanghai og Shenzhen fortsatte å falle dagen etter den største enkeltstående nedgangen på åtte år.

En halvtime etter børsåpning tirsdag hadde Shanghai Composite-indeksen, som falt 8,48 prosent mandag, stupt 4,09 prosent, melder nyhetsbyrået AFP. Nedgangen var på 152,42 poeng til 3.573,14 poeng.

Indeksen hadde riktig nok rettet seg noe opp etter en times handel, da nedgangen var på rundt 2 prosent.De kinesiske børsene har opplevd nedgang siden midten av juni. Myndighetene har forsøkt å stoppe fallet, men foreløpig uten særlig hell.

Heller ikke Shenzhen-indeksen var unntatt fra problemene i den kinesiske økonomien tirsdag. Den nest største børsen i landet falt over 3 prosent i morgentimene.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer