Mystisk forsvinning i USA:

Borte i to år - meldt savnet nå

Harmony ble sist sett i 2019.

SAVNET: Amerikanske Harmony ble meldt savnet for to uker siden. Ingen har sett henne siden oktober 2019. Foto: Manchester Police Department
SAVNET: Amerikanske Harmony ble meldt savnet for to uker siden. Ingen har sett henne siden oktober 2019. Foto: Manchester Police Department Vis mer
Publisert

Myndighetene i delstaten New Hampshire i USA har arrestert faren til sju år gamle Harmony, som ble meldt savnet for to uker siden, skriver Fox News.

Harmony ble altså meldt savnet for to uker siden, men skal ifølge etterforskere sist ha blitt sett tilbake i oktober 2019.

Faren hennes er arrestert av politiet i New Hampshire, for en påstått voldshendelse mot Harmony i 2019, før hun forsvant.

Han ble arrestert i hjembyen Manchester, hvor Harmony sist ble sett i live.

KOAS: Et år har gått siden Trump-tilhengeren stormet den amerikanske kongressen 6. januar 2021. Reporter: Christian Fjermeros / Video: AP Vis mer

Ikke gjort rede for på to år

- Arrestasjonen omhandler en voldssiktelse, og to punkter som gjelder å ha satt et barns velferd i fare, opplyses det om i en pressemelding.

Da politiet fikk vite om forsvinningen, fant de ut at Harmony ikke har blitt gjort rede for siden 1. oktober 2019.

Det søkes fortsatt etter Harmony, som i dag ville vært, eller er, sju år gammel.

Hun skal sist ha blitt sett 1. oktober 2019, da politiet rykket ut til familiens bosted, etter å ha mottatt en bekymringsmelding.

Myndighetene utlover en dusør på 12 500 dollar, nærmere 111 000 norske kroner, til personer med relevante tips som kan bidra til at jenta kommer til rette.

Harmony var én meter og 22 centimeter høy sist hun ble sett. Den amerikanske jenta har blondt hår og blå øyne, og skal ha briller. Hun er også blind på høyre øye.

SAVNET-PLAKATER: Politiet i Manchester i New Hampshire har laget savnet-plakater i håp om at Harmony skal komme til rette, og har delt de på nettet og i hjembyen. Foto: Manchester Police Department
SAVNET-PLAKATER: Politiet i Manchester i New Hampshire har laget savnet-plakater i håp om at Harmony skal komme til rette, og har delt de på nettet og i hjembyen. Foto: Manchester Police Department Vis mer

Det er ikke kjent hvorfor det har tatt så lang tid før Harmony ble meldt savnet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer