Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Borten Moe må også trekke seg

SP-veteran Per Olaf Lundteigen etter dagens Navarsete-utspill. Taus Vedum Slagsvold.

 FORLIKTE:  Per Olaf Lundteigen og Liv Signe Navarsete på Kongsberg i ettermiddag. FOTO: CHRISTIAN ROTH CHRISTIANSEN/DAGBLADET.
FORLIKTE: Per Olaf Lundteigen og Liv Signe Navarsete på Kongsberg i ettermiddag. FOTO: CHRISTIAN ROTH CHRISTIANSEN/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er synd at hun velger å gi seg. Det må føre til at Ola Borten Moe også gir seg, sier stortingsrepresentant Per Olaf Lundteiegn til Nationen.

Lundteigen mener alle de tre i partiledelsen må stille sine plasser til disposisjon, men åpner for at nestleder Trygve Slagsvold Vedum kan bli med videre.

Trygve Slagsvold Vedum vil ikke gi noe svar i ettermiddag om han er lederkandidat.

Han sier til Dagbladet at han støtter forslag om ekstraordinært landsmøte, dersom Liv Signe Navarsete ønsker det.

- Ulikt verdisyn - Trygve står i en annen posisjon enn Ola. Det er det ulike verdisynet mellom Ola og Liv Signe som har skapt mye av sløvheten i Sps politiske standpunkter, som vi ikke kan ha med oss videre, sier Sp-veteranen.

Ola Borten Moe sier til VG at han ikke er kandidat til å overta som partileder, men at han vil fortsette som nestleder. Borten Moe mener at Trygve Slagsvold Vedum bør overta som partileder.

(NTB).