Bortført 19 dager gammel, gjenforent etter 23 år

Carlina White (23) fant babybildet av seg selv i savnetregisteret. Da ringte hun sin ekte mamma.

FANT SEG SELV: Denne siden for bortførte barn, besøkte Carlina White. Hun skjønte at det var seg selv hun så, og ringte opp sin biologiske mor. Nå er hun gjenforent med sine foreldre etter 23 år. Faksimile: missingkids.com
FANT SEG SELV: Denne siden for bortførte barn, besøkte Carlina White. Hun skjønte at det var seg selv hun så, og ringte opp sin biologiske mor. Nå er hun gjenforent med sine foreldre etter 23 år. Faksimile: missingkids.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I 1987 ble 19 dager gamle Carlina White bortført fra et sykehus på Manhattan av en mystisk kvinne som utga seg for å være sykepleier. Siden den gang har jenta vært savnet.

23 år seinere var saken helt død, og etterforskerne ved New York-politiet hadde forlengst gitt opp. Inntil jenta selv løste saken.

I oppveksten følte hun alltid at noe var galt med den nye familien sin, at de ikke hørte sammen. Hun begynte så å etterforske på egenhånd og lete gjennom bilder av bortførte barn.

Da hun fant bildet av ei lita jente på tre uker, følte hun en sterk tiltrekning.

Ringte mamma Hun ringte derfor opp kontaktpersonen, som var hennes biologiske mor, og forklarte situasjonen. Joy White kunne knapt tro at hun hørte datterens stemme etter 23 års adskillelse. Hun kontaktet så politiet for gjennomføring av DNA-tester.

I natt kom svaret på testene. Carlina Whites hadde rett, det var seg selv som liten baby hun så på bildet over savnede barn.

Men allerede fredag ble hun gjenforent med sine biologiske foreldre, Joy White og Carl Tyson, og ifølge New York Times, skrev hun på sin Twitter-konto at hun «gledet seg til søndagsmiddag».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer