FUNNET DØD: En 27 år gammel mann som torsdag ble bortført i Göteborg i Sverige er funnet død. Foto: Adam Ihse / TT / NTB Scanpix
FUNNET DØD: En 27 år gammel mann som torsdag ble bortført i Göteborg i Sverige er funnet død. Foto: Adam Ihse / TT / NTB ScanpixVis mer

Bortført 27-åring funnet drept i Sverige. Knytter hendelsen til organisert kriminalitet

Tre personer fengslet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 27 år gammel mann som torsdag ble bortført i Göteborg i Sverige er funnet død.

Den døde personen ble funnet i det samme området som vitner torsdag kveld så en 27 år gammel mann bli mishandlet av flere andre, for så å bli tvunget inn i en bil mot sin vilje.

Politiet har i flere dager lett etter 27-åringen uten hell, men bekrefter nå at han er funnet død, ifølge Aftonbladet.

- Personen viser seg å være den samme som vi har lett så intensivt etter de siste dagene. Våre tanker går naturligvis til de pårørende. Det er utrolig tragisk at enda et ungt liv har gått tapt innenfor rammene til den grove organiserte kriminaliteten, sier sjef for etterforskningsenheten hos politiet i Göteborg, Robert Karlsson, til den svenske avisen.

27-åringen ble funnet i et skogsområde i nærheten av en badeplass i Sisjön, sør i Göteborg.

Bilen som ble brukt under bortføringen er registrert på en mann med koblinger til Hells Angels, uten at politiet tror at han var involvert i hendelsen. Etterforskerne mener likevel at hendelsen kan knyttes til organisert kriminalitet.

Tre personer har siden fredag vært fengslet, mistenkt for å ha vært delaktige i bortføringen. En ubetalt gjeld kan ifølge politiet være et mulig motiv.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram