Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bortført kvinne dukket opp etter 18 år

En kvinne som ble bortført i 1991, har trolig meldt seg for politiet.

99 PROSENT SIKRE: Politiet mener det er 29 år gamle Jaycee Lee Dugard som nå er kommet tilbake etter 18 år. Foto: SCANPIX
99 PROSENT SIKRE: Politiet mener det er 29 år gamle Jaycee Lee Dugard som nå er kommet tilbake etter 18 år. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne som ble bortført i 1991, har dukket opp igjen i USA.

Kvinnen gikk inn på politistasjonen i Concord og sa at hun var den 29 år gamle Jaycee Lee Dugard, opplyser amerikansk politi, skriver abcnews.

Bortført på vei til skolen
Dugard ble bortført på vei til skolebussen utenfor sitt hjem i South Lake Tahoe 10. juni 1991. Hun var da elleve år gammel.

To personer skal ha bortført Dugard i en bil mens hennes stefar så på. Ifølge politiet er to personer nå pågrepet i saken.

-Jeg hadde gitt opp håpet. Nå er det som om jeg har vunnet i Lotto, sier stefaren til nettstedet.

Tatt DNA-prøve
Politiet sier de er 99 prosent sikre på at det faktisk er Dugard som har meldt seg. For sikkerhets skyld er det nå tatt en DNA-prøve av henne.

- Det høres ut som hun har det bra. Hun snakket med kona mi, og det virker som hun husker ting. Jeg håper hun er blitt tatt godt vare på i løpet av disse 18 årene, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media