BLE BRUKT I BORTFØRINGA: 
Politiets bilde av en svart BMW X5 som skal ha blitt brukt da en mann onsdag kveld ble kjørt bort etter å ha blitt utsatt for grov vold på Holmlia i Oslo.
Foto: POLITIET / NTB scanpix
BLE BRUKT I BORTFØRINGA: Politiets bilde av en svart BMW X5 som skal ha blitt brukt da en mann onsdag kveld ble kjørt bort etter å ha blitt utsatt for grov vold på Holmlia i Oslo. Foto: POLITIET / NTB scanpixVis mer

Bortført mann funnet av Oslo-politiet

Ikke livstruende skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Siste: Den bortførte er nå avhørt.

- Vi avhørte ham lørdag kveld og jobber med å etterforske de opplysningene han kom med. Foreløpig er vi ikke kommet noe nærmere å fastslå noe motiv for det som hendte, sier politiinspektør Vegar Munthe Ommedal til Dagbladet søndag formiddag.

Klokka halv to lørdag meldte politiet i Oslo at en mann i 30-årene de har lett etter siden onsdag kveld er kommet til rettet.
  Mannen er skadet, men skadene er ikke livstruende, ifølge politiet.
- Mannen behandles nå på sykehus. Han har bruddskader i ansiktet, men vi kan foreløpig ikke si noe om hvor omfattende disse skadene er. Politiet vil avhøre ham når dette lar seg gjøre, sier politiinspektør Vegar Munthe Ommedal ved Seksjon for organisert kriminalitet til Dagbladet.

Ifølge vitner skal mannen ha blitt slått i hodet med en jernstang, ved Liakollveien på Holmlia, før han ble bortført i en sort BMW onsdag kveld.

Bilen ble funnet seinere samme kveld på en annen adresse i Oslo, avskiltet.

En kvinne i 30-årene som tidligere har vært siktet i saken er ble løslatt fredag kveld.

- Vi så ingen grunn til å holde henne på dette tidspunktet, men siktelsen er ikke frafalt, sier Vegar Munthe Ommedal.

Dagbladet kommer med mer.