HER BLE HAN TATT: I dette travle veikrysset i Jemens hovedstad Sana ble den FN-ansatte norske 34-åringen kidnappet søndag. Den jemenittiske regjeringen involverer seg nå i forhandlinger om å få nordmannen løslatt. Foto: Scanpix/Luke Somers/Demotix
HER BLE HAN TATT: I dette travle veikrysset i Jemens hovedstad Sana ble den FN-ansatte norske 34-åringen kidnappet søndag. Den jemenittiske regjeringen involverer seg nå i forhandlinger om å få nordmannen løslatt. Foto: Scanpix/Luke Somers/DemotixVis mer

Bortført nordmann (34) fortsatt i god behold

Den FN-ansatte nordmannen som ble bortført i Jemen forrige helg, opplyser selv til FN at han er i god behold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Organisasjonen sier til Aftenposten at den er i «direkte kontakt» med nordmannen, som er bortført til Maarib-provinsen, men vil ikke si hvordan kontakten foregår.

- Det foregår på en slik måte at vi med sikkerhet vet at det er vår medarbeider vi kommuniserer med. Og han bekrefter selv at han har det etter forholdene bra, sier Noeman AlSayad i informasjonsstaben til FNs utviklingsprogram (UNDP) i Jemen.

AlSayad henviser til jemenittiske myndigheter når det gjelder fremdriften i forhandlingene for å få frigitt den 34 år gamle nordmannen.

(NTB)