«Bortførte» kameraten: - Hodeløst

Det som skulle være en morsom spøk ble brått mer alvorlig for ungdomsgjengen i Tønsberg da de oppdaget at politiet hadde lett etter kameraten deres i over seks timer.

BA OM TIPS: Politiet i Sør-Øst satte inn mye ressurser etter at flere vitner ringte inn om en angivelig bortføring. Etter over seks timer ble de kontakta av en ung kvinne i panikk som meldte fra om at det hele var en spøk. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB Scanpix
BA OM TIPS: Politiet i Sør-Øst satte inn mye ressurser etter at flere vitner ringte inn om en angivelig bortføring. Etter over seks timer ble de kontakta av en ung kvinne i panikk som meldte fra om at det hele var en spøk. Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Politiet ber om tips i forbindelse med at det ble meldt inn til politiet at en person angivelig mot sin vilje skal ha blitt ført inn i en mørk bil. Bilen forsvant nordover i høy fart», skrev politiet i Sør-Øst på Twitter lørdag kveld.

Seks timer seinere ble de kontakta av en ung kvinne i panikk som ville melde fra om at det slett ikke var snakk om bortføring; det hele hadde vært en spøk for å overraske en kamerat som skal på utveksling.

Fullt så morsomt synes likevel verken politiet eller vitnene til den dramatiske «bortføringen» at det var.

Lette i seks timer

I over seks timer lette de nemlig etter tips og vitner ved Tolvsrud i Tønsberg som kunne bidra med å finne en mørk Audi som angivelig skal ha kjørt nordover i en høy hastighet.

Flere forskrekkede personer hadde ringt inn til politiet etter å ha sett en person bli løftet opp og dratt inn i en bil mot sin vilje av ukjente gjerningspersoner mens han sto og ventet på bussen.

- De meldte fra om mistenkelig oppførsel, og det ble oppfattet av flere vitner som skremmende, uttalte operasjonsleder Tore Grindem i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet seint lørdag kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer