AVVENTER: - Vi har ikke fått avhørt fornærmede, så vi vil avvente det før vi går ut med informasjon om relasjonen mellom dem, sier operasjonsleder Wiktor Pedersen etter at en kvinne ble bortført av en mann i bil i Trondheim igår. Foto: Henrik Sundgård.
AVVENTER: - Vi har ikke fått avhørt fornærmede, så vi vil avvente det før vi går ut med informasjon om relasjonen mellom dem, sier operasjonsleder Wiktor Pedersen etter at en kvinne ble bortført av en mann i bil i Trondheim igår. Foto: Henrik Sundgård.Vis mer

Bortførte kvinne for å få henne unna «dårlig miljø»

Mannen bak bortføringen i Trondheim erkjenner ikke straffskyld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omstendighetene er fortsatt uklare, etter den dramatiske bortføringen av en kvinne i Trondheim i går ettermiddag.

- Vi har ikke fått avhørt fornærmede ennå, forteller operasjonsleder Wiktor Pedersen ved politiet i Sør-Trøndelag.

Derimot har mannen som bortførte henne nå forklart seg.

- Siktede forklarer at det var et forsøk på å få henne bort fra et dårlig miljø, sier Wiktor Pedersen til Dagbladet. Mannen har ikke erkjent noen straffeskyld for frihetsberøvelse, som han er siktet for.

Fikk bilen beskrevet Det var litt før klokka ett i går ettermiddag, på Møllenberg i Trondheim, at en kvinne ble bortført av en mann i bil.

Kort etter fant politiet henne i en leilighet sammen med mannen som bortførte henne. Et vitne hadde sett hendelsen, og politiet ble varslet via nødtelefonen.

- Beskrivelsen av bilen førte til pågripelsen, forteller Pedersen.

Uklar skadeårsak På stedet ble det konstatert at kvinnen var skadet, og hun ble fraktet til St. Olavs hospital. Pedersen forklarer at det foreløpig er uklart om skaden skyldes bortføringen eller noen annet.

- Vi har ikke fått avhørt fornærmede, så vi vil avvente det før vi går ut med informasjon om relasjonen mellom dem, sier Pedersen.
Han håper at kvinnen kan bli avhørt i løpet av dagen.