Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bosettingene utvides igjen på Vestbredden

Nå bygges 600 nye israelsek boliger på det okkuperte området.

 UTVIDER PÅ OKKUPERT OMRÅDE : Israelske gravemaskiner jobber for å bygge flere israelske hus i bosettingen på Vestbredden i 2008. Etter en midlertidig stans i utbyggingen tidligere i år, er nå flere nye boliger under oppføring igjen, ifølge en israelsk organisasjon. Foto: Yngvil Mortensen.
UTVIDER PÅ OKKUPERT OMRÅDE : Israelske gravemaskiner jobber for å bygge flere israelske hus i bosettingen på Vestbredden i 2008. Etter en midlertidig stans i utbyggingen tidligere i år, er nå flere nye boliger under oppføring igjen, ifølge en israelsk organisasjon. Foto: Yngvil Mortensen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Etter at en midlertidig stans i byggeaktiviteten opphørte i september, er nå byggingen av minst 600 nye boliger satt i gang igjen i israelske bosetninger på den okkuperte Vestbredden.

Det opplyser organisasjonen Peace Now torsdag.

- Ifølge våre beregninger er byggingen av mellom 600 og 700 nye enheter satt i gang på mindre enn én måned, sier Hagit Ofran i Peace Now.

Byggeaktiviteten er dermed fire ganger så stor nå som da den midlertidige byggestansen ble innført i november i fjor.

Byggestansen opphørte den 26. september.

Palestinerne har truet med å trekke seg fra fredssamtalene med Israel, med mindre det innføres en ny stans.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!