Bøtela for 52 000 kroner i Halden

Dyr fest for harryungdommen.

SKJÆRTORSDAG: Etter at ungdommen var ferdig med sin rånerunde i Strömstad, dro mange tilbake til Halden. Politiet bøtela for til sammen 52 000 kroner i østfoldbyen i går kveld.
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
SKJÆRTORSDAG: Etter at ungdommen var ferdig med sin rånerunde i Strömstad, dro mange tilbake til Halden. Politiet bøtela for til sammen 52 000 kroner i østfoldbyen i går kveld. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Av rundt 7.000 festglade ungdommer på rånetur i Halden skjærtorsdag, var det åtte personer som fikk en svært dyr fest.

-11 personer ble innbrakt og tilbrakte lengre eller kortere tid i arresten. Av disse fikk åtte med seg forelegg på mellom 4.000 og 10.000 kroner. Til sammen ble det skrevet ut bøter for 52.000 kroner i Halden skjærtorsdag og natt til langfredag, sier operasjonsleder Trond Puck i Østfold politidistrikt til NTB.

- Og det er ikke ille med så mange besøkende. Det var tett med folk, masse råning og egentlig god stemning med mellom 6.000 og 7.000 tilreisende, legger han til.

Skjærtorsdag er for mange en tradisjonell utfartsdag til Strömstad, der butikkene har åpent som vanlig selv om det er helligdag i Norge. På vei hjem legger mange turen innom Halden og fortsetter festen i «Festningsbyen».

Politiet stoppet i tillegg to promillekjørere, mens UP inndro sju førerkort på grunn av høy fart på E 6 i løpet av skjærtorsdag.

På svensk side av grensen måtte 19 personer innom fyllearresten.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer