Botsgang for bot-tøys

En politimann forsøkte å få parkeringsvakta til å droppe boten han akkurat hadde skrevet ut. Dét skulle han ikke gjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Khalid Nazir, nå en ekspolitimann fra Surrey utenfor London, må bøte for hjelpsomheten sin. I dag ble han dømt til fengsel i tre måneder og suspendert fra jobben sin for å ha forsøkt å få en parkeringsvakt til å omgjøre en bot som vakten hadde skrevet ut til Nazirs venninne.

Nazir hadde ekteskapelige problemer, og da kvinnen som meklet mellom ham og kona plutselig sto på gata med en parkeringsbot i hånda, vekket det hans ridderlige instinkter.

Han sporet opp parkeringsvakta som fortsatt var på jobb, og foreslo at de skulle avgjøre om Nazirs venninne fortjente boten ved å kaste mynt og kron om det. Det ble ikke parkeringsvakta med på, og han gikk sporenstreks ned til sine sjefer og rapporterte om forholdet. De valgte å anmelde Nazir for tjenesteforsømmelse.

Da Nazir fikk dommen på tre måneders fengsel i Londons Crown Court, understreket dommeren at dumheten hans umulig kunne fortjene noe annet enn fengsel.

- Det er spesielt trist å måtte gi deg fengselsstraff siden du har ekteskapsproblemer, gjorde en god jobb som politimann, og hadde en lysende fremtid, sa dommer Fingret ifølge nettstedet Ananova.

- Men publikum må kunne stole ett hundre prosent på politimenn som både har makt og ansvar. Heldigvis er det ikke mange tjenestemenn som utnytter den tilliten, avsluttet dommeren.

ET IRRITERENDE SYN:</B> Få ting er like kjipt som å stå parkert to minutter over tida...