Bra TIL slutt

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø - Viking 1-0. Etter nesten 11 timer uten seriescoring på Alfheim, ble endelig Abdoulaye M'Baye hovedrolleinnehaver - i det 87. minutt av kampen mot Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da historien om Tromsø var i ferd med å bli ren tragedie, tryllet regissør Terje Skarsfjord fram noe som kan minne om en happy ending.

Viking ble sendt hjem med tap og innbytter, og matchvinner M'Baye noterte seg for sin første nettkjenning siden serieåpningen mot Stabæk.

- Ja, nå er jeg lykkelig. Men noen hovedrolle hadde jeg ikke i dag, insisterer afrikaneren - som er blitt stemplet som et bomkjøp i hele sommer, etter hvert som laget hans har slettet den ene måltørkerekorden etter den andre.

- Jobbet hardt

- Har det vært frustrerende å sitte på tribunen mens klubben har hentet inn spisser?

- Nei, jeg har ikke vært frustrert. Men jeg har heller ikke vært lykkelig. Jeg vet at jeg ikke har vært god i år, men jeg har jobbet hardt. Ikke engang journalister kan være på topp hele tida. Det eneste de kan gjøre er å jobbe videre for å bli bedre, sier han mens han for første gang i år blir omringet av pressefolk med målsetning om å skrive noen hyggelige linjer om den senegalesiske spissen.

Mot Viking fikk leiesoldaten Koen Schockeart starte, mens Rune Johansen (tilbake fra kyssesyke) og Abdoulaye M'Baye slapp til på et tidspunkt da trener Skarsfjord satset alt på å punktere kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer