Brad (21) fortærte ni kilo tung hamburger

Brukte litt under fem timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den britiske kokken Brad Sciullo gjorde det ingen andre har gjort før ham; fortære monsterhamburgeren Beer Barrel Blelly Bruiser på Denny\'s Beer Barrel Pub, rundt 16 mil nordøst for Pittsburgh.

Hamburgeren i seg selv er rundt 6,8 kilo. Med tilbehør stiger hamburgeren opp i snaut ni kilo.

Prosessen tok fire timer og 39 minutter.

- Jeg ville se om jeg greide det, sier Sciullo selv, ifølge AP.

Et stykke inn i burgeren røynet det på for 21-åringen.

- Omtrent tre timer inn i burgeren ble tøft, sier kokken, som for spisebragden vant 400 dollar, tre t-skjorter, og et sertifikat som dokumenterer bragden.

STORSPISER: Kokken Brad Sciullo gikk løs på den ni kilo tunge hamburgeren. Foto: AP
STORSPISER: Kokken Brad Sciullo gikk løs på den ni kilo tunge hamburgeren. Foto: AP Vis mer
Brad (21) fortærte ni kilo tung hamburger
SLET: Tre timer inn i burgeren ble det tøft for 21-åringen.
TOMT: 4 timer og 39 minutter senere.