Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Brad kommer ikke til å vare

Angelinas kvinnelige eks-kjæreste om forholdet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Det er Calvin Klein modellen Jenny Shimizsu (29) som kommer med spådommen om at forholdet mellom superstjernene Angelina Jolie (30) og Brad Pitt (42) ikke vil komme til å bli langt.

- Angelina elsker farer og å utforske livets mørke sider. Det er der hun får sine kick i fra- ikke ved å leke familie med en eneste mann, sier Shimizu i et eksluksivt intervju med avisen News of the World.

Møttes som 19-åring

Jenny Shimizu og Angelina Jolie hadde et stormfullt av/på-forhold etter at de møttes på settet til filmen «Foxfire» i 1996. På det tidspunktet var 19 år gamle Angelina nylig blitt gift med den britiske skuespilleren Johnny Lee Miller.

Til tross for at de to kvinnene ikke har sett hverandre på over to år- og at Jolie og Brad Pitt venter barn- mener Shimizu at Angelina i fremtiden vil komme til å ende forholdet.

- Selv om de skal ha barn, tviler jeg på at det vil vare. Det vil ta slutt fordi Angelina simpelthen elsker kvinner for mye, sier Shimizu.

Overrasket da hun valgte Brad

Angelina Jolies kvinnelige eks-partner sier videre at hun ble svært overrasket da hun fikk høre at skuespilleren hadde slått seg til ro med Brad Pitt.

- Brad kommer ikke til å vare

- Hun har aldri nevnt ham før, og han virker som et heller usannsynlig valg for henne. Han er for glatt, sier Shimizu.

Skuespillerparet Jolie- Pitt falt for hverandre under innspillingen av komedien Mrs.Smith i 2005.

Føder i Afrika?

Uansett hva Jolie måtte finne ut av i fremtiden ser det i disse dager ut til at hun og Brad Pitt nyter familielivet. De to blir til stadighet observert sammen med Angelinas to barn: Maddox (4) og Zahara (1) som Pitt nå også har adoptert.

For tiden befinner de seg i Namibia, og utenlandsk presse spekulerer i hvorvidt parets ventede barn vil bli født her.

- Brad kommer ikke til å vare
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling