Bråk fra første stund på årsmøtet i Oslo Frp

Rabalderet og bråket startet idet årsmøtet til Oslo Frp åpnet i kveld. Styret med formann Arve Lønnum fikk ikke støtte til sitt forslag til møtedirigenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo-styret foreslo Lodve Solholm og Per Arne Olsen, men ble raskt møtt med motkrav om at Jørn Stang og Rolf Flatland skulle lede møtet.

Et provisorisk tellekorps måtte stables på beina. Så viste det seg at antallet årsmøtedelegater med stemmerett ikke stemte med listene.

Navneopprop måtte foretas, og man kom fram til 178 stemmeberettigede. Ved avstemning avga 125 av disse stemmer, men opptellingen var så uklar at det ikke var mulig å si hvem som hadde gått av med seieren.

Oslo-formann Arve Lønnum foreslo derfor skriftlig votering. Da grep partiformann Carl I. Hagen inn.

- Det er bare våre fiender som synes det som skjer her er morsomt. La oss samle oss om Lodve Solholm og Jørn Stang som møtedirigenter så vi ikke kaster bort tiden, sa Hagen.

Solholm og Stang ble deretter valg med akklamasjon.

Dermed er det fortsatt uklart hvilken fløy i Oslo-partiet som har flest stemmeberettigede på sin side.

(NTB)

VENNER: Jan Olav Moen (tv) fra Nordstrand Frp fremmet et forslag om å få slutt på suspensjonen og                                   eksklusjonen av partimedlemer i Frp. Advokat og Frp medlem Per Danielsen til høyre. Foto: SCANPIX
VENNER: Jan Olav Moen (tv) fra Nordstrand Frp fremmet et forslag om å få slutt på suspensjonen og eksklusjonen av partimedlemer i Frp. Advokat og Frp medlem Per Danielsen til høyre. Foto: SCANPIX Vis mer

Dagbladet.no kommer tilbake med mer

VENNER: Jan Olav Moen (tv) fra Nordstrand Frp fremmet et forslag om å få slutt på suspensjonen og eksklusjonen av partimedlemer i Frp. Advokat og Frp medlem Per Danielsen til høyre. Foto: SCANPIX