Bråket styrker Märtha

Til tross for alt bråket rundt, har Märtha Louise fått økt støtte i folket for at hun bør beholde prinsessetittelen.

FÅR PRINSESSE-STØTTE: Prinsesse Märtha Louises har ikke lyst til å gi opp prinsesse-tittelen. Nå får hun støtte av folket. Her sammen med kjæresten Durek Verrett (44). Foto: Bjørn Langsem
FÅR PRINSESSE-STØTTE: Prinsesse Märtha Louises har ikke lyst til å gi opp prinsesse-tittelen. Nå får hun støtte av folket. Her sammen med kjæresten Durek Verrett (44). Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise satte Norge på hodet da hun ankom landet i mai, med ny kjæreste og fersk foredragsturné.

Kjæresten Durek Verrett kaller seg «sjaman Durek», og hevder blant annet å kunne «snu atomer». Sammen la de ut på miniturneen de kalte «Prinsessen og Sjamanen», og trolig dro inn over en million kroner i inntekter på.

Det fikk flere, blant dem Fædrelandsvennen, til å be henne si fra seg prinsessetittelen på lederplass.

Flertallet støtter Märtha

Sev har Märtha sagt at det ønsker hun ikke å gjøre. En fersk meningsmåling utført av Ipsos for Dagbladet viser at hun også har flertallets støtte i dette.

32 prosent mener hun bør gi fra seg tittelen, mens 50 prosent mener hun bør beholde den. 17 prosent av det landsrepresentative utvalget har ingen mening om saken.

Sammenliknet med en tilsvarende Ipsos-undersøkelse fra 2015, har Märtha støtte av flere enn tidligere til tross for kritikken hun har mottatt.

Også i 2015 mente 32 prosent at hun burde gi fra seg tittelen, men den gang var det bare 33 prosent som syntes hun burde beholde den. 35 prosent hadde ingen mening i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer