Brakk foten- sendt hjem

Ingerid Eftedal (66) brakk foten på feil tidspunkt. Det endte med at hun ble vekket i sykesenga midt på natta og sendt hjem i taxi uten at foten var gipset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LARVIK (Dagbladet): -  Det er ikke til å tro. Politikerne sparer penger og helsevesenet reduserer. Jeg må vente i ti dager for å få en enkel gips på, sier Ingerid Eftedal.

For ei uke siden falt hun på hålka og brakk beinet hjemme på Eftdal i Larvik. I timene etterpå i møtet med helsevesenet hadde hun heller ikke hellet på sin side.

Etter fallet klarte hun ikke å gå, men krabbet inn i huset. Svigerdatteren kjørte henne til legevakta i Larvik. Røntgenbilder konstaterte brudd i ankelen. Men da var klokka blitt så mye at akuttmottaket på lokalsykehuset i Larvik var stengt.

Dermed måtte hun videre til Sykehuset Vestfold i Tønsberg. Smertene fra bruddet ble leget med ispose surret inn i ei avis.

Ny venting

På akuttmottaket i Tønsberg var det mye å gjøre. Den 66 år gamle kvinnen måtte vente i flere timer. Hun ble skrevet inn, fikk på seg nattskjorte og lagt i en seng mens hun ventet på legen. Han kom klokka ett om natta.

-  Da var det gått mer enn seks timer siden bruddet skjedde. Da var det ikke forsvarlig å operere med en gang. Operasjonen måtte utsettes i noen dager, men legen sa jeg kunne bli liggende på sykehuset, forteller Ingerid Eftedal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer