Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brakk foten i Thundercoaster

Jon Nordgård (13) ble litt for ivrig da han kjørte berg-og-dal-banen på Tusenfryd. Se video fra Dagbladets testtur fra den vanvittige Thundercoasteren!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han viftet med bein og armer i oppglødd glede etter den fartsfylte turen.

- Foten min kom litt utenfor og ble klemt fast mellom vognen og skinnene, sier 13-åringen til Asker og Bærums Budstikke.

Uhellet skjedde da vognen stanset like før perrongen. Da den startet sakte opp igjen, satt foten fortsatt fast.

Frykter flere uhell

- Jeg kjørte omtrent 2 meter mens foten hang fast. Fordi jeg ennå satt fastspent i sikkerhetsbøylen, kunne jeg ikke komme løs på noen måte. Det eneste jeg tenkte på var å få beinet opp av skoen, sier Jon til avisa.

Til slutt fikk han revet beinet ut av skoa, men resultatet ble et stort kjøttsår. Askergutten ble fraktet til Bærum sykehus hvor de konstaterte beinbrudd og strekkskader på sener og nerver. Mamma Solgunn Nordgård er glad for at de ikke gikk verre.

- Hvordan kunne dette skje? Kan det skje med Jon, kan de skje med andre og mindre barn, sier Solgunn.

Se Thundercoaster-video

- Det er klart at jeg var ivrig, men det er jo alle etter en tur i berg-og-dal-bane. Likevel skulle det ikke gå an å bli sittende fast på den måten, sier 13-åringen.

Slik beskriver Tusenfryd turen med Thundercoaster:

«Med en toppfart på nesten 100 km/t, fall som er brattere enn unnarennet på Holmenkollen og kroppen i vektløs tilstand 12 ganger i løpet av 50 sekunder garanterer vi deg en minnerik opplevelse».

Se video fra Dagbladet.nos testtur med Thundercoaster.

RÅ: Den nye berg-og-dal-banen på Tusenfryd er helt rå. Men i helga brakk en gutt ankelen i den.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling