Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brando hjalp Jackson

Marlon Brandos sønn knyttes til barnebortføring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Miko Brando har vært Michael Jacksons livvakt. Miko Brando er sønnen til nylig avdøde Marlon Brando, kjent fra Gudfaren og Apocalypse nå.

Ved en høring i går ble Brandos navn trukket inn i den pikante rettssaken som forberedes mot Michael Jackson i Santa Maria i California. Den 44 år gamle Brando skal ha deltatt ved et forsøk på å bortføre en gutt.

Statsadvokat Ronald Zonen sa i går til dommer Rodney Melville at det finnes dokumentasjon om et forsøk på bortføring. Brando skal ha hentet 20 000 dollar fra en av popstjernens mange konti og brakt pengene til Jackson i cash. Bilagene for utbetalingen er funnet på Jacksons ranch Neverland. Statsadvokaten mener at betalingen er bevis på at popstjernen planla å bortføre og utnytte gutten.

Gutten er identisk med barnet som skal ha blitt misbrukt av Jackson. Det er guttens mor som har gått til politiet med anklagene mot superstjernen.

Robert Sanger, som er Michael Jacksons advokat, kaller påstanden 'tøys' og sier at bilagene ikke beviser noe som helst, fordi det er normalt for klienten hans å ha en slik sum tilgjengelig i cash til den daglige driften.

Brando har foreløpig ikke blitt siktet for noe, men kan bli innkalt som vitne når rettssaken mot Jackson starter i januar.

Selv har 46 år gamle Jackson, som selv er blitt far til tre barn, at han aldri ville skade barn. Han innrømmer at han betalte større summer til to familier som anklaget ham for seksuelt misbruk for flere år siden, men hevder at han gjorde det av frykt for media-omtalen og belastningen han ville bli utsatt for hvis det hadde blitt rettssak.

Jackson møtte opp under høringen da moren til gutten han skal ha misbrukt, inntok vitneboksen. Med seg hadde han de fleste av sine søsken, inkludert Janet og La Toya Jackson, alle kledt i hvitt for å symbolisere lillebrorens uskyld.

HELE FAMILIEN:</B> Michael Jackson med moren Katherine og broren Jermaine på vei fra retten 17. september.
LIVVAKT:</B> Miko Brando er skuespiller som sin far, men har aldri slått gjennom og blitt stjerne. Nå blir han kjent gjennom anklagene mot hans tidligere arbeidsgiver.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media