- Brandon (28) kastet kona utfor en klippe

Hadde vært gift i to uker. I stedet for å «leve lykkelig i alle sine dager», må han tilbringe 25 år i fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Nygifte Brandon Manai (28) ble i desember kjent skyldig for forsettelig drapet på Julie Rosas (24). Nå har han fått straffen: livstid i fengsel med 25 år ubetinget straff, skriver nyhetsbyrået AP.

24-åringen ble funnet død mindre enn tre uker etter at paret giftet seg i Las Vegas. Manai skal ha kastet henne utfor en klippe i Los Angeles. Han har hele tiden nektet å ha vært på den aktuelle klippen, men telefoniske spor har kunnet plassere han der.

Under straffeutmålingen sa han at han var glad i kona, men at han hadde vært egoistisk da han ikke hadde ropt etter hjelp.

- Jeg ville aldri skadet søsteren din. Jeg drepte henne ikke, og jeg kastet henne ikke utenfor klippen, sa han til den drepte 24-åringens bror og søster under høringen.

- Det var et uhell, hevdet han.

Men broren, Cuatemol Evodio, kalte 28-åringen et monster som hadde tatt livet av søsteren.

Påtalemyndigheten mener manai er en voldelig mann, og viser til at han i 1999 banket og kvalte en tidligere kjæreste som prøvde å gjøre det slutt med ham. Politiet tror Rosas kan ha diskutert skillsmisse eller en annulering av ekteskapet.

Manais forsvarsadvokat, Jenny Cheng, mener det ikke er noe ebvis for at Manai drepte kona og at hun like gjerne kan ha falt fra klippen.