Brann i bolighus med 16 leiligheter

Flyavganger forsinket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

* Har du bilde eller video? Send på mail til 2400@db.no eller MMS/SMS til 2400. Ring oss på 24000000.

(Dagbladet): Klokka 05.15 fikk politiet inn en melding om en brann i et stort boligkompleks i Hammerfest sentrum. Det er i alt 16 leiligheter i boligkomplekset.

- Brannvesenet har ikke kontroll på brannen. Vi har evakuert i alt fem personer i første etasje, og slik vi har undersøkt bor det ingen i andre etasje, sier operasjonsleder ved Vestfinnmark politidistrikt, Tommy Flåthen, til Dagbladet.

Samtlige har kommet seg ut av bygningen som står i brann, opplyser politiet. I tillegg er omkringliggende bygninger evakuert.

Brannvesenet anser den ene delen av boligen som tapt og prøver å hindre spredning til den andre delen.

Men i 7-tida opplyser Flåthen at brannen har spredt seg til den andre delen.

- Siste melding er at brannen sprer seg over til den andre delen, og slik vi anser det nå er det ikke spredningsfare til andre bygg. Brannvesenet jobber med å få kontroll på brannen nå, sier han til Dagbladet.

Brannvesenet har anmodet om bistand fra Sivilforsvaret og Avinor.

På grunn av sistnevnte har flyavgangene blitt forsinket fordi det ikke er nødvendig brannberedskap på flyplassen, melder Finnmark Dagblad.

• Dagbladet følger saken. Har du bilde eller video? Send inn til 2400@dagbladet.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer