BRANNSKADEAVDELING I FYR: Fem pasienter måtte i natt evakueres fra brannskadeavdelingen på haukeland Universitetssjukehus i bergen etter en brann i etasjen. 
FOTO: PAUL S. AMUNDSEN

Behandlet eller vurdert som ferdig av bildedesk
BRANNSKADEAVDELING I FYR: Fem pasienter måtte i natt evakueres fra brannskadeavdelingen på haukeland Universitetssjukehus i bergen etter en brann i etasjen. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN Behandlet eller vurdert som ferdig av bildedeskVis mer

Brann i brannskadeavdelingen på Haukeland sjukehus

Fem pasienter måtte evakueres da det begynte å brenne i brannskadeavdelingens etasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannalarmen ble utløst i femte etasje i sentralblokken, opplyste operasjonssentralen i Hordaland politidistrikt klokken 23.19 mandag kveld.

Meldingen gikk ut på at det var kraftig røykutvikling i samme etasje hvor brannskadeavdelingen og avdelingen for plastikkirurgi befinner seg, skriver Bergensavisen.

Fem pasienter ble flyttet til en annen avdeling. Ingen ble skadd.

- Det var brann på et kjøkken. Sprinkleranlegget ble utløst, og brannen er slukket, sier vaktkommandør Torstein Nerås i Bergen brannvesen.

Det var fortsatt mye røyk på stedet etter slukkingen, ifølge politiet, og det var mye vann i lokalet. Brannmannskapene jobbet mandag kveld med å redde det som var mulig av materielle gjenstander.

(NTB)