<strong>BRANNSKADEAVDELING I FYR:</strong> Fem pasienter måtte i natt evakueres fra brannskadeavdelingen på haukeland Universitetssjukehus i bergen etter en brann i etasjen. 
FOTO: PAUL S. AMUNDSEN

Behandlet eller vurdert som ferdig av bildedesk
BRANNSKADEAVDELING I FYR: Fem pasienter måtte i natt evakueres fra brannskadeavdelingen på haukeland Universitetssjukehus i bergen etter en brann i etasjen. FOTO: PAUL S. AMUNDSEN Behandlet eller vurdert som ferdig av bildedesk Vis mer

Brann i brannskadeavdelingen på Haukeland sjukehus

Fem pasienter måtte evakueres da det begynte å brenne i brannskadeavdelingens etasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brannalarmen ble utløst i femte etasje i sentralblokken, opplyste operasjonssentralen i Hordaland politidistrikt klokken 23.19 mandag kveld.

Meldingen gikk ut på at det var kraftig røykutvikling i samme etasje hvor brannskadeavdelingen og avdelingen for plastikkirurgi befinner seg, skriver Bergensavisen.

Fem pasienter ble flyttet til en annen avdeling. Ingen ble skadd.

- Det var brann på et kjøkken. Sprinkleranlegget ble utløst, og brannen er slukket, sier vaktkommandør Torstein Nerås i Bergen brannvesen.

Det var fortsatt mye røyk på stedet etter slukkingen, ifølge politiet, og det var mye vann i lokalet. Brannmannskapene jobbet mandag kveld med å redde det som var mulig av materielle gjenstander.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer