Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann i bygård i Oslo

Røyk og flammer sto fra leilighet.

BRANN: Store brannmannskaper har rykket ut til Kirkeveien i Oslo, der det har oppstått en brann. Foto: Ole Sylte / Dagbladet
BRANN: Store brannmannskaper har rykket ut til Kirkeveien i Oslo, der det har oppstått en brann. Foto: Ole Sylte / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det meldte Oslo politidistrikt på Twitter like før klokka 14.00. Brannen var i fjerde etasje Kirkeveien 51 på Majorstua, og ble slukket rundt 14.30 i ettermiddag.

Politiet opplyste fra stedet at det var røyk og flammer fra en leilighet, like etter 14.30 melder politiet at det drives etterslukking på stedet. En person er kjørt legevakt og en er kjørt sykehus.

Ingen i leiligheten - Det var ingen i leiligheten da brannen startet, men tre kvinner i 40- og 50-åra som var i en leilighet skrått over, har fått i seg røyk,  To av dem ble sendt til sykehus og en til legevakt, Vi evakuerte ti-elleve personer fra bygården. Heldigvis er mange ute av leilighetene sine på dagtid, sier Arve Røtterud, politiets innsatsleder på stedet, til NTB.

Ifølge Aftenposten brant den samme bygården i 2011. Det skal også ha brent der i 2007.

Politiet melder om at flere beboere i blokka ble evakuert, samtidig ble det opprettet veisperringer i Bogstadveien og Kirkeveien.

47 beboere Det er 47 personer registrert på adressen, og alle som var hjemme ble evakuert.


Et øyenvitne sier til NTB at veien er røyklagt fra Majorstuen og ned til Frognerparken.

- Tre personer sjekkes av helsepersonell, sa operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til Dagbladet ved 14.30-tida.

RØYK: Det kom flammer og røyk fra leiligheten i Bygården. Her driver brannvesenet etterslukking. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
RØYK: Det kom flammer og røyk fra leiligheten i Bygården. Her driver brannvesenet etterslukking. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media