Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann i bygård i Oslo

To personer skadet, mange evakuert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det brenner i 13-tida i en bygård i Solhauggata 2 ved Rodeløkka. Mange beboere er evakuert.

- Flammene sto ut av vinduene i en leilighet i tredje etasje da våre patruljer kom til stedet. Brannen har spredt seg oppover i bygget, og trolig et stykke innover, opplyser operasjonsleder Even Jørstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Brannvesenet skal nå ha fått kontroll over brannen, og vil trolig straks trappe ned til etterslukking.

Ifølge politiet er to personer skadet. Én ble fraktet til legevakta for sjekk av røykskader, mens én person er fraktet til Ullevål sykehus. Tilstanden er ikke kjent, men ingen skal ha blitt alvorlig skadet.

- Vi mener vi har oversikt over de resterende beboerne, og det skal ikke være folk igjen i bygningen, sier Jørstad.

Alle som var inne i bygården da brannen startet i 12-tida, ble evakuert. Det bor om lag 40 personer på den aktuelle adressen.

Bygården ligger i et hjørne ved Trondheimsveien, noe som ifølge politiet fører til større trafikkproblemer. Bådde trikk og buss har ruter forbi bygningen.

Dagbladet.no kommer med mer.

Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN
Foto: KRISTIAN RIDDER-NIELSEN Vis mer
Brann i bygård i Oslo
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling