Brann i bygård i Oslo

- Flammene sto ut av vinduet da vi kom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  Rundt 20 personer ble evakuert da det brøt ut brann i en bygård i Waldemar Thranes gate 2 på St. Hanshaugen i Oslo i 20.20-tida.

Ingen personer kom til skade i brannen, som ble raskt slukket da sju biler fra brannvesenet, ambulanser og store politistyrker kom til stedet.

- Flammene sto ut av vinduer i bakgården, men brannen var begrenset til én leilighet. Der er det større materille skader, og det er naturlig å tro at andre deler av bygget har fått røykskaader, opplyser innsatsleder Rune Instebø ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge brannvesenet startet brannen i en leilighet i 2. etasje.

- Det oppholdt seg fire personer i leiligheten som det brant i, men alle kom seg uskadd ut, forteller Instebø.

De evakuerte ble i dag samlet i en pub over gata for brannstedet, og de aller fleste får slippe tilbake i bygget så snart brannvesenet har luftet ut røyk.

Årsaken til brannen var i 21-30-tida i kveld ikke kjent.

FULL UTRYKNING:  Brannvesenet fryktet i kveld storbrann på St. Hanshaugen i Oslo, men flammene viste seg å være begrenset til én leilighet. Foto: HARALD S. KLUNGTVEIT
FULL UTRYKNING: Brannvesenet fryktet i kveld storbrann på St. Hanshaugen i Oslo, men flammene viste seg å være begrenset til én leilighet. Foto: HARALD S. KLUNGTVEIT Vis mer