Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann i en boligblokk i Bærum

Fire personer fraktet til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk klokka 17.43 søndag melding om brann i en boligblokk i Rykkin, i Bærum kommune.

- Det brenner i en leilighet i en boligblokk. De som har oppholdt seg i leiligheten har kommet seg ut, men det er foreløpig uvisst skadeomfang. Det kan være snakk om brannskader, forteller operasjonsleder Åste Tanem i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Alle nødetater er på stedet. Politiet jobber nå med å få oversikt over hvor mange som skal ha oppholdt seg i bygningen.

- Brannvesenet jobber intenst med å få kontroll på brannen. Alle beboerne blir nå evakuert over i en naboblokk, opplyser Tanem.

Like etter klokka 18.00 opplyser 110-sentralen for Asker og Bærum at tre personer er hentet ut av leiligheten. Brannen er slukket, og brannvesenet sjekker nå taket for mulig spredning.

Politiets innsatsleder på stedet, Lars Kostveit, sier til Budstikka at fire personer har blitt sendt til Bærum sykehus med røykskader.

Flere av de evakuerte beboerne skal kunne flytte tilbake i kveld.

- Vi regner med at de fleste kan flytte tilbake allerede i kveld, men noen leiligheter har fått så store røykskader at de ikke kan beboes i kveld, sier Kostveit til Budstikka.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media