Brann i fritidsbåt utenfor Stavanger

Ingenting tyder på at det var folk ombord, ifølge Hovedredningssentralen.

REDNINGSAKSJON: SeaKing-helikopter og flere båter deltar i redningsobservasjonen etter brann i fritidsbåt. Tre personer skal ha blitt observert i sjøen, skriver politiet i sin logg. Foto: Sandnesavisen.no
REDNINGSAKSJON: SeaKing-helikopter og flere båter deltar i redningsobservasjonen etter brann i fritidsbåt. Tre personer skal ha blitt observert i sjøen, skriver politiet i sin logg. Foto: Sandnesavisen.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet fikk melding klokka 07.30 lørdag morgen at en fritidsbåt var i brann utenfor Li, Sandes, skriver Rogaland politidistrikt i en pressemelding.

- Det var en 25 fots plastbåt som hadde tatt fyr på østsiden av Dale. Båten er nå utbrent, og ble funnet ikke langt fra land, opplyser Hovedredningssentralen (HRS) til Dagbladet.

De første meldingene gikk ut på at det var tre personer ombord i båten.

Nå mener Hovedredningssentralen at det er lite sannsynelig at det var folk ombord.

- Det politiet sa til oss innledningsvis var tre personer i vannet. Det var det den første melderen sa. Men det viste seg at han så dette i kikkert fra andre siden av fjorden i mørket, sier Siv Namork ved Hovedredningssentralen i Sør Norge.

- Båten er funnet, vi var raskt på stedet, og området er godt avsøkt. Ingen er funnet og ingenting indikerer at folk har vært ombord.

- Om båten har slitt seg og tatt fyr, eller om noen har dyttet den ut og den har tatt fyr, det vet vi ikke, sier Namork.

Hovedredningssentralen har nå avsluttet søket. Ingen skal være meldt savnet etter båtbrannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer