Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann i grisefjøs

Rundt 160 griser fryktes å brenne inne i en gårdsbrann i Hedmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):Politiet i Hedmark fikk klokken 21.25 melding om en stor brann i et grisefjøs på Presterud gård på Stavsjø i Hedmark. Det var gårdeieren som selv oppdaget brannen og fikk meldt ifra. Da var det allerede full fyr i grisefjøset.

- Brannmannskap er på stedet og prøver å få kontroll over brannen. Foreløpig går arbeidet hovedsaklig ut på å hindre at det sprer seg til andre hus på gården. De ligger ganske tett, forteller operasjonsleder Gjøran Tømmerholen ved Hedmark politidistrikt.

Det er foreløpig lite som tyder på at de har klart å redde griser ut av brannen, men Tømmerholen sier mye tyder på at svært mange av de rundt 160 grisene vil brenne inne.

- Vi har foreløpig ikke fått tilbakemelding på at de har klart å redde én eneste gris, sier han.

Brannvesenet er nå i ferd med å sprute ned hovedhuset på gården med vann for å avkjøle det. De håper å unngå at flammene flytter seg dit.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling