Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann i lagerbygning i Oslo

En lagerbygning i Hasleveien 11-13 eksploderte før midnatt. Tre personer ble evakuert, men kunne vende tilbake til sine hjem allerede ved to tiden. Ingen kom til skade etter den voldsomme brannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Vi hørte flere smell og trodde at det var et skudd-drama nedi gata, forteller en beboer i bygningen ved siden av den påtente lagerbygningen. Deretter så vi ut av vinduet og så at bilverkstedet var overtent. Det var en gammel trebygning med mange bildeler og kjemikalier, og det skaper jo et bra bål, understreker en annen beboer som bor i nærheten av lagerbygningen.

Oslo Brannvesen sier til Dagbladet at bygningen var overtent da de kom fram til bygningen før midnatt. Ifølge NTB var det flere gassflasker i bygningen som fører til eksplosjonene.

Politiet sperret umiddelbart av et stort område på grunn av eksplosjonsfare, og rundt midnatt hadde det samlet seg mange folk rundt sperringene for å følge med på brannen. Tre ungdommer fra Sinsen som Dagbladet var i kontakt med innrømmet at de hadde greid å komme seg innenfor sperringene, men at det ikke var så mye å rapportere om fra innsiden.

Andre vitner som Dagbladet har vært i kontakt med sier at bygningen allikevel skulle fjernes fordi det skal bygges boliger der. Et vitne spekulerer på om brannen derfor kan være påsatt.

-Vi driver med etterslukningsarbeid og de tre evakuerte har gått hjem, sier Pål Berg ved Oslo Brannvesen til Dagbladet kl.2.00 i natt.

Har dere mistanke om at brannen kan være påsatt?

-Nei, det har vi ingen formening om, opplyser Berg.

I FULL FYR: Bygningen var overtent da brannmennene kom fram til bygningen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media