Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann i omstridt MC-klubb

Mens medlemmene var på fest i Trøndelag tok klubbhuset på Østlandet fyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): MC-klubben Coffin Cheaters ligger på Kløfta, like ved Lillestrøm på Romerrike.

Bygningen var overtent da brannvesenet kom fram like etter 22 i går kveld.

Røykdykkere gikk inn i bygningen, men det var ingen tilstede i bygget, opplyste operasjonsleder Ola Magne Mæle ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no i kveld.

Hele 2. etasje var overtent da brannvesenet satt i gang slukningsarbeodet.

Opptaksfest

Medlemmene som disponerer lokalene var bortreist denne helgen.

Dagbladet.no har vært i kontakt med flere i MC-miljøet, og får bekreftet at medlemmene i Coffin Cheaters MC er i Stjørdal på en opptaksfest i klubblokalene til Wizard MC.

Dagbladet var lørdag kveld i kontakt med et medlem i klubben som bekreftet at de hadde fått beskjed fra politiet om at huset var overtent.

- Vi har ingen grunn til å tro at det er påtent, og vi vil ikke spekulere i noe sånt. Det er ille nok at lokalene våre brenner, uttalte medlemmet til Dagbladet lørdag kveld. Han fortalte at de vil sette seg på første fly hjem i morgen tidlig.

Flere sykler som sto i klubbhuset er skadet i brannen.

Politiet i Nord-Trøndelag opplyser til Dagbladet.no i kveld at det er fest i lokalene til Wizard MC, og at de har tjenestefolk ute for å overvåke festen.

Brannen etterforskes

MC-klubben på Romerike het før Forbidden Few, men ble nylig er tatt opp som fullverdig medlem i den australske MC-organisasjonen Coffin Cheaters MC.

Denne organisasjonen er knyttet til kriminell virksomhet.

Politiet i Nord-Trøndelag opplyser at det er personer fra Australia til stede på festen i Stjørdal.

Politiet på Romerike vil i kveld ikke si noe om de knytter brannen til en kriminell handling. Etterforskning på branntomta starter i morgen, og da vil man kanskje få avklart om klubblokalene ble påtent, eller om brannen startet av andre grunner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media