Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann i Porsgrunn

Full fyr i en bygård i sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I natt tok det fyr i Porsgrunn sentrum i krysset Sverres gate og Jernbanegata. De materielle skadene ble store, men ingen personer kom til skade.

- Vi fikk melding om at det var full fyr i bygården klokka 03.00. Bygården er under oppussing, så det var sannsynligvis ingen mennesker i bygningen. Røykdykkere gjennomsøker for sikkerhets skyld det som tidligere var hybler, sier operasjonsleder Leif Myrtvedt ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.no.

I tillegg skal det ha vært en bokforretning og en pub/restaurant i bygget, som nå er totalskadd.

- Brannvesenet fikk kontroll over brannen og hindret at den spredte seg videre. Både Porsgrunn og Skien brannvesen har deltatt i arbeidet. Mannskap er fremdeles ved branntomten og slokker brannen, opplyser Myrtvedt.

Han legger til at det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen, men at teknikerne vil komme når det har blitt kaldere.

Det skal være mye is og vann i gatene etter slokkingsarbeidet, og trafikken vil sannsynligvis bli omdirigert i de tidligste morgentimene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!