BALANSERER: Nederst og litt mot høyre kan du se noen mennesker som balanserer på utsiden av den høye bygningen.Foto: Scanpix/AP Photo/Aaron Gardiner
BALANSERER: Nederst og litt mot høyre kan du se noen mennesker som balanserer på utsiden av den høye bygningen.Foto: Scanpix/AP Photo/Aaron GardinerVis mer

Brann i skyskraper i Hanoi

Rundt 15 personer er skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En stor brann brøt i ettermiddag lokal tid ut i tvillingtårnene, som er en del av EVN senteret for Telecommunications Information Management, i Vietnams hovedstad.

Rundt 15 personer er skadet og fraktet til sjukehus.

Lokale myndigheter sier at transformatorstasjonen i den dypeste av tårnenes tre kjellere er full av olje, som kan føre til en eksplosjon hvis ikke brannvesenet får kontroll over brannen, ifølge tuoitrenews.vn.

Brannen er nå under kontroll.

Vitner forteller at flere mennesker var fanget inne i de brennende bygningene.

På bilder fra brannen kan man se mennesker som klamrer seg til utsiden av et av de 33 etasjer høye tårnet, som er innhyllet i svart røyk.

Ifølge nettstedet Anninhthudo er tårnene relativt nye, og ikke tatt i bruk ennå, derfor er det stort sett bygningsarbeidere som skal være fanget i de brennende tvillingtårnene.

Brannen i kjelleren på det ene tårnet skal være slukket, men den søndre delen av tårnene er er fremdeles omkranset av svart, tykk røyk.

Tidligere i dag fikk redningsarbeidere telefonkontakt med en gruppe på rundt 20 mennesker, som var fanget på taket av bygningene, det er ennå ikke bekreftet at disse kom seg trygt ut, men reportere fra Tuoi Tre News rapporterer at rundt 30 mennesker har blitt reddet ut fra den øverste etasjen.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Foto: SCANPIX/EPA/LUONG THAI LINH
Svart røyk velter ut av tvillingtårnene. Foto: SCANPIX/REUTERS/Kham
Foto: SCANPIX/EPA/LUONG THAI LINH
Foto: SCANPIX/REUTERS/Kham
Foto: Scanpix/Aaron Gardiner
Foto: SCANPIX/REUTERS/Kham
FOTO: SCANPIX/AP Photo/Aaron Gardiner
Foto: SCANPIX/EPA/LUONG THAI LINH