Brann i Sporveisgata i Oslo

Eksposjonsartet brann er nå slukket. Brannvesen går gjennom leiligheten.

Brann i leilighet:  Det brant kraftig i en bygård i Sporveisgata i Oslo i kveld. Brannen spredte før brannvesen fikk kontroll over flammene. Brannen er nå slukket. Foto: Nora Raaum
Brann i leilighet: Det brant kraftig i en bygård i Sporveisgata i Oslo i kveld. Brannen spredte før brannvesen fikk kontroll over flammene. Brannen er nå slukket. Foto: Nora RaaumVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det brant i kveld i en bygård i Sporveisgata på Bislett i Oslo. Brannen ble beskrevet som eksplosjonsartet. Politi og brannvesen var på stedet med store styrker.

Innsatsleder Lasse Alver ved Oslo politikammer sier til Dagbladet at brannen nå er slokket. Det var i en leilighet i femte etasje det brant.

- Vi har evakuert minst 15 personer fra bygget. Brannvesnet gjennomgår nå leiligheten for å sjekke om det var noen til stede da brannen brøt ut.

Operasjonsleder ved politiet i Oslo forteller at ingen har blitt skadet, og at de nå går gjennom leiligheten for å se hvem som kan vende tilbake til leilighetene sine.

- Vi fikk inn melding klokken 21.26 fra brannvesnet om at det brant i en leilighet i Sporveisgata. Brannen var eksplosjonsartet og den spredte seg, men er nå slokket. Vi har nå gått gjennom leiligheten og skadde er funnet, forteller operasjonsleder hos politiet i Oslo, Tore Solberg.