Brann i Thon-hotell i Trondheim

Alle gjestene ble evakuert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Brannvesenet evakuerte gjestene på Thon hotell i Kongens gate 15 ved Trondheim Torg, etter at det brøt ut brann i en restaurant som ligger i første etasje i bygget i dag morges.

- Alle gjestene er så langt vi vet evakuert, men vi foretar et nytt finsøk med røykdykkere for å være på den sikre siden, sier 110-operatør John Fonn ved Trondheim Brann- og Redningstjeneste til Dagbladet.no. Branvesenet har ingen melding om skader, og heller ingen opplysninger om at noen har blitt sendt til sykehus.

-Situasjonen er under kontroll, men det var mye røykutvikling under brannen. Heldigvis fikk vi tidlig melding om brannen, noe som igjen førte til rask innsats fra vår side, sier Fonn til Dagbladet.no.

- Vi fikk melding om brannen klokka 6.18 og kom raskt til stedet. Evakuering ble gjennomført uten dramatikk, forteller fungerende stabssjef Jan Steindal ved Sør-Trøndelag politikammer til NTB.

Ved 07.15 tiden hadde både politi og brannvesen god kontroll på situasjonen. Det skal ikke ha kommet noen personer til skade under brannen. Det er uvisst når gjestene kan flytte inn på hotellet igjen, melder adressa.no.