Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann lammer trafikken

Store verdier har gått tapt i en voldsom brann i tre lagerbygninger bak Oslo sentralstasjon, men ingen skal være skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 17 fikk trikkepassasjerer i området beskjed om å finne en alternativ vei hjem. Minutter før smalt det kraftig i lagerbygningene som står i lys lue på Tomtekaia. Nysjerrige tilskuere som hadde samlet seg 200-300 meter fra brannslokkingsområdet, ble bortvist av politiet på grunn av eksplosjonsfare. Flammene er ikke helt under kontroll, delvis fordi Oslo brannvesen sliter med vannforsyningen. Røykutviklingen er enorm og kan sees over hele byen.

Stengte trafikken

Enkelte jernbanespor er stengt. Jernbanesporene nærmest den brennende bygningen ble stengt først, noe som kan føre til forsinkelser utover ettermiddagen.

Trafikkmaskinen i Bjørvika er like ved brannstedet. De mest trafikkerte veiene er åpne. Foreløpig er kun en liten stikkvei stengt som følge av brannen. Det er imidlertid en risiko for forsinkelser også i biltrafikken på grunn av nysgjerrige bilister.

Øyenvitner har fortalt at brannen startet som en gressbrann ved 15.30-tida. Flammene spredte seg lynraskt.

Dagbladet: på nettet.