Brann på bilferje i Rogaland

Passasjerene var om bord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingen ble skadd, men brannmannskaper måtte bistå besetningen da det brøt ut brann i motoren på ferja Stord utenfor Stavanger torsdag morgen.

Ferja Stord trafikkerer ruten mellom Stavanger og Tau. Brannvesenet i Sør-Rogaland fikk klokken 7.52 torsdag morgen melding om brann i ferjas motor. Ferja lå da like øst for bybrua.

Brannbåten Vektaren ble sendt ut til ferja for å bistå mannskapet med å slukke brannen. Ved 8-tiden var brannvesenets mannskaper, inkludert røykdykkere, om bord for å undersøke brannen, skriver Stavanger Aftenblad.

Mannskapet hadde da underveis fått kontroll på brannen på egen hånd. Verken passasjerer eller mannskap ble skadd. Passasjerene var hele tiden om bord mens slukkearbeidet pågikk.

Ferjebrannen torsdag morgen var den tredje hendelsen på denne ferjestrekningen på tre dager. Tirsdag klarte ikke ferja Hardanger å stoppe i tide og krasjet med kaia på Tau i Strand kommune. Onsdag åpnet ferjelemmen seg på ferja Stavanger før den hadde lagt til kai. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer