Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann på godstog i Oslo slukket

Brannen i lokomotivet ble slukket etter omkring 40 minutter.

BRANT: En person fikk i seg noe røyk under brannen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BRANT: En person fikk i seg noe røyk under brannen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det brant i formiddag i et lokomotiv på et godstog på jernbanesporet ved Vålerenga. Det er ikke fare for spredning, og ingen er kommet til skade, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om brannen via brannvesenet klokken 9.07. Rundt 09.50 melder brannvesenet at brannen er slukket, men at det vil jobbes med etterslukking.

- En person skal ha fått i seg litt røyk og undersøkes av ambulansepersonell nå. Havarikommisjonen for skinnegående trafikk er på vei, melder politiet.

- Det dreier seg om et tog som frakter biler. Ingen er skadd, og det er ikke behov for evakuering av naboer, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

Det var bare togfører på toget, og han er i god behold, ifølge politiet.

Toget står på hovedbanen og trafikken er inntil videre stanset mellom Bryn og Oslo S. NSB opplyser at lokaltogene mellom Oslo S og Lillestrøm er innstilt, men at de reisende kan ta T-banen til Brynseng og ta toget videre derfra.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media