Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brann på Modum Bad

- En del av bygget har fått store skader.

STORE SKADER: Det begynte natt til torsdag å brenne i en bygning på institusjonen Modum Bad i Vikersund. Foto: Dagbladet-tipser
STORE SKADER: Det begynte natt til torsdag å brenne i en bygning på institusjonen Modum Bad i Vikersund. Foto: Dagbladet-tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk like etter midnatt melding om brann på Modum i Vikersund. 

Brannvesenet jobbet på spreng med å få kontroll på flammene i et bygg tilhørende behandlingsstedet Modum Bad.

- Det brenner i en fløy i en stor bygning. Brannvesenet er i ferd med å få kontroll på flammene, men en del av bygget har fått store skader, sa operasjonsleder Ola Fjellstad i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet ved 1.30-tida.

Ingen skadde Alle personene som oppholdt seg i bygget ble raskt gjort rede for og evakuert til en kirke tilhørende institusjonen.

- Alle de evakuerte er kontrollert opp mot en navneliste. Røykdykkere går gjennom bygget nå for å kontrollere, sa Fjellstad.

Klinikken, som behandler mennesker med psykiske lidelser, har 100 pasientplasser. Bygget der brannen oppsto ble brukt som en sovefløy for kursdeltakere ved Institutt for sjelesorg. 

- Alt er under kontroll nå. Brannvesenet har fått slukket flammene og holder nå på å pakke sammen, sier administrerende direktør ved Modum Bad, Ole Johan Sandvand, ved 4-tida. 

- Nedbrent Han er lettet over at ingen personer kom til skade brannen, men må konstatere at det er store materielle skader på bygningen.

- Fløyen der brannen oppsto er nedbrent. Det virker som om brannen startet på et av rommene der, men politiet har ikke sagt noe om hva som kan ha startet brannen, sier han til Dagbladet. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media