Brann på NRK-hotellet

NRK-teamet i Sevilla ble rammet av brann på hotellet sitt i Sevilla i dag. Like etter at formiddagsøkten var over på banen, sto NRK-hotellet i fyr og flamme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannvesenet var raskt på plass og begrenset skadene.

- Brannalarmen gikk ved halv ett-tiden. De av oss som var på hotellet trodde det bare var en prøve, men da røyken begynte å velte ut fra andre etasje, skjønte vi at det var alvor, forteller produksjonsleder Ine K. Bjølseth.

Hun forteller at to av NRKs medarbeidere måtte evakueres av brannvesenets folk. En kvinnelig fotograf ble hentet ut av hotellet vindusveien, mens en mannlig medarbeider måtte ha hjelp av røykdykkere for å komme seg ut av rommet sitt i tredje etasje.

- Jeg tror vi kan fortsette å bo på hotellet, selv om det ble en del røyk- og vannskader, sier Bjølseth etter den noe skremmende opplevelsen.

Hotellet NRK-folkene bor på heter Zenit og ligger midt i sentrum av Sevvilla.

- Vi opplevde aldri brannen så skremmende at det var fare for liv og helse. Det eneste uhellet folkene våre hadde var at den kvinnelige fotografen fikk et lite kutt i beinet da hun ble evakuert ut gjennom vinduet, sier Ine K. Bjølseth.

(NTB)